AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 IAR-93 expus la Rosiorii de Vede

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
mihaiatanasie
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 2382
Varsta : 60
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Dum 04 Sept 2011, 09:59

Dragi prieteni, IAR-93 nr. 217 este acum reincarnat sub forma unui monument unic in Romania. Inainte de a posta aici un fotoreportaj amplu de la festivitatea de dezvelire a monumentului, o ultima imagine a avionului, vineri, 2 septembrie, ora 13.22, atunci cand era "spionat" de prietenii nostri invitati la Rosiori: de la stanga, Dan Antoniu, Laci Kiss, Marius Morcov, alias Mariusrex, colegul nostru din Alexandria, si Aurelian Bucur, alias Bonsai.Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
mihaiatanasie
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 2382
Varsta : 60
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Mar 06 Sept 2011, 22:08

Un nou monument omagial a parut pe harta Romaniei, un monument unic prin aceea ca e primul care este dedicat eroilor din al doilea Război Mondial, în speță acelor zburători ai Grupului 1 Vânătoare, care, de la Roșiori decolând, au făcut sacrificiul suprem pentru țara lor și a noastră.
Imi permit, ca unul care a fost implicat in acest proiect, să fac o relatare amplă, ilustrată cu multe poze, a festivității de inaugurare si dezvelire a ansamblului monumental, activitate desfășurată în ziua de 2 septembrie 2011, fiind înscrisă în seria de manifestări ale “Zilelor Municipiului”.
După vernisarea expoziției “60 de ani de aviație reactivă militară în România”, de la care am publicat un fotoreportaj în secțiunea potrivită, invitații noștri au avut timp să viziteze vechea bază aeriană, sediul Grupului 1. Apoi, alături de numeroși locuitori ai orașului, au venit în Parcul “Nicolae Bălcescu”. Ne-am întâlnit aici cu prea sființia sa, părintele Galaction Stângă, Episcopul Alexandriei și Teleormanului, cu părintele Mircea Ionescu, protopopul de Roșiori și un sobor de preoți, cu domnii Ion Nuțu și Iulian Voicu, primarul și viceprimarul municipiului, și alți numerosi cetățeni ai orașului.

Coordonatoarea festivității a fost doamna Aurelia Bărbuț, directoarea Casei Municipale de CulturăS-a deschis activitatea prin intonarea Imnului Național,după care domnul primar Ion Nuțu a ținut să spună:

Prea sființite Părinte, Doamnelor si Domnilor,

La puțin timp după încheierea primului Război Mondial, odată cu apariția primelor linii aeriene comerciale internaționale, la Roșiorii de Vede a fost instalat un far de orientare pentru piloții Companiei Franco-Române de Navigație Aeriană. A fost primul capitol dintr-o carte de istorie aviatică în care orașul nostru a jucat un rol de prim rang.
Datorită poziției sale geografice și a reliefului predominant plat, în proximitatea localității a apărut, încă din deceniul al treilea al secolului trecut, un teren de aviație, dezvoltat, cu timpul, într-un aerodrom, apoi aeroport de tranzit pentru compania L.A.R.E.S. Aerodromul a fost, de asemenea, folosit pentru mitinguri aeriene, la care participau zburatori vestiți ai anilor ’30, dar și de o școală de pilotaj a C.F.R., încadrată cu istructori valoroși.
Odată cu intrarea României în al doilea Război Mondial, și mai ales când amenințarea atacurilor aeriene inamice împotriva țării noastre a devenit tot mai reală, s-a decis amplasarea pe aserodromul orașului a unei unități de vânătoare, care să aibă saricna apărării capitalei și a zonei de sud a țării împotriva raidurilor de bombardament aliate. In octombrie 1943 a fost amplasat aici Grupul 7 Vânătoare, iar o luna mai târziu, după plecarea Grupului 7, aerodromul a devenit baza Grupului 1.
Noi, roșiorenii, îi considerăm pe zburătorii Grupului 1 Vănâtoare concetățenii noștri. Au trăit câteva luni printre noi, părinții noștri i-au cunoscut și le-au urmărit activitate. Și tot dintre noi și-au luat zborul la întâlnirea cu inamicul, pe care l-au înfruntat cu curaj, fără a ține seama de inferiritatea numerică și tehnică în care se aflau.
Unii dintre ei, dintre concetățenii noști piloți de vânătoare, nu s-au mai întors din misiune. Au completat marea “Escadrilă din ceruri” și numele lor au rămas doar inscripții în manualele de istorie.
În memoria lor, a acestor Eroi plecați dintre noi pentru a lupta, acolo, sus, pe cerul patriei, pentru noi și pentru țara noastră, noi am edificat acest ansamblu monumental. Este un pios omagiu adus lor, piloților noștri care, făcând din independența si libertatea țării un crez, au pornit într-o luptă grea, inegală, pe care au câștigat-o cu prețul vieții. Să ne plecăm, deci, frunțile în memoria jertfei lor, să îi cunoaștem și să îi prețuim!De față se aflau (de la dreapta) : Dan Antoniu, Toni Teodorescu, pe care l-am numit, mai sus, tăticul lui IAR-93, Daniela Roiniță, în plan secund Sorin Turturică, Marius Morcov. Și mulți alții.

Momentul dezvelirii plăcii commemorative, la care au participat: Ion Nuțu, primarul municipiului, Dan Antoniu, pe care îl cunoaștem și îl respectăm toți, viceprimarul Iulian Voicu, și Mihai-Atanasie Petrescu.

Placa comemorativă:Soborul de preoți condus de prea sființia sa, părintele episcop Galaction, a oficiat slujba de pomenire a eroilor Grupului 1 Vânătoare.

Prea sființitul părinte sființește și botează avionul nr. 217

Veșnica pomenireeeeee

Toți cei de față, inclusiv prea sființitul, sunt cu ochii pe sus: la verticala ansamblului monumentala apare, pentru un salut în zbor, cunoscutul paramotorist și parașutist Adrian Buzan

Continuă slujba de pomenireÎn numele comunității pe care o conduce, domnul primar depune flori la monumental Eroilor AviatoriUrmează luările de cuvânt. Am avut prima intervențieDomnul profesor Argentin Porumbeanu, pasionat cercetător al istoriei localeDomnul Dan Antoniu, cel care știe totul despre zburătorii Grupului 1 VânătoareÎi cer iertare lui Sorin Turturică, la momentul acela Canonul a refuzat să mai stocheze informației (full card). Trebuie să spun că fotoreporterul a fost și aici colegul și prietenul meu Robert Săvulescu. Sper să găsesc pe la ceilalți fotografi prezenți la eveniment poze de la momentele următoare, adică intervenția lui Sorin Turturică și rasse-motte-ul lui Andrei Holca, al doilea salut în zbor la monumentul nostru.

Probabil că în perioada următoare o să vă plictisesc de multe ori cu informații și poze de la monumentul nostru. De acum vă spun că vor urma poze de noapte.
Cercul “Cultul Eroilor” de la Liceul Economic, condus de colega mea Daniela Roiniță, a decis, deja, să ia sub aripa sa protectoare monumentul Eroilor Aviatori Roșioreni. Sper că și comunitatea va înțelege bine semnificația ansamblului și că va respecta integritatea acestuia.

Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
bonsai
Airport Level
Airport Level
avatar

Numarul mesajelor : 64
Varsta : 58
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 19/06/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Joi 08 Sept 2011, 13:36

Salutare tuturor,
Am petrecurt 2 zile minunate la Rosiori, zile pline de eveninente aviatice.
Gazde de nota 20 si organizatori care au pus mult suflet in tot ceea ce au facut.
Primaria, dl. Professor Mihai Atanasie Petrescu fara de care aceste manifestari sigur nu ar fi avut loc,
APPAUM, Pilot Magazin si nu in cele din urma Asociatia ‘’Aripi Romanesti’’ au facut posibile acele
2 zile de exceptie si le multumesc din suflet tuturor.
De zburatorii care ne-au incantat cu evolutiile lor, o sa vorbesc pe postul de la show-uri aeriene
Au fost 3 evenimente majore :
-Expozitia de fotografie ‘’60 DE ANI DE AVIATIE REACTIVA MILITARA IN ROMANIA’’
-Dezvelirea si sfintirea monumentului aviatorilor rosioreni cazuti in WW2, monument inobilat de
avionul IAR 93 restaurat incredibil
-Mitingul aviatic de pe noul aerodrom de la Rosiori, miting care a fost atractia zilei de sambata
la concurenta cu targul anual (‘’Balciul’’) care se desfasura in oras in acele zile.

Ceremonia de sfintire a monumentului a fost foarte bine repezentata in postarea dlui.
profesor Petrescu asa ca m-am gandit sa va prezint catava fotografii cu avionul atat la momentul
ceremoniei cat si seara tarziu cand instalatia de iluminat a avionului era pusa in functiune .

Aurel


Sus In jos
flight
Flight Level 300
Flight Level 300
avatar

Numarul mesajelor : 313
Varsta : 37
Localizare : Targoviste
Data de inscriere : 04/02/2010

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Joi 08 Sept 2011, 14:14

Frumoasa ceremonia care a avut loc acolo si super adevarat este monumentul.La cat mai multe pe la noi prin tara.Multumim pentru fotografiile expuse si explicatiile date.Toata stima.
Sus In jos
http://www.lukair.webs.com
mihaiatanasie
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 2382
Varsta : 60
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Joi 08 Sept 2011, 16:07

La lista de organizatori si participanti de mai sus daug, cu recunostinta, si Aeroclubul Romaniei. Au avut un rol predominant in organizarea si desfasurarea evenimentelor.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
kampfmaschine
Moderator
avatar

Numarul mesajelor : 1926
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/01/2010

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Vin 09 Sept 2011, 09:46

Titlu articol : "Aerodrom nou la Roșiorii de Vede | VEZI imagini superbe cu avioanele prezente"

http://www.evz.ro/detalii/stiri/aerodrom-nou-la-rosiorii-de-vede-944803.html
Sus In jos
ALEKS
Flight Level 100
Flight Level 100
avatar

Numarul mesajelor : 143
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Dum 02 Oct 2011, 14:37

GORGEOUS!!!
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 2382
Varsta : 60
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Mar 24 Ian 2012, 23:49

23 si 24 ianuarie 2012, doua expeditii de inspectie la 217. Inca arata bine ... de la distanta.Dar, de aproape, te iei cu mainile de cap! Imi e rusine cu rosiorenii care au facut asta!...

Am mai remarcat si doua semnaturi, un "Vio" si un "M", din fericire destul de greu vizibile. Astazi, ampenajul orizontal drept era plin de noroi.

Cand am ajuns acolo, patrula Politiei Locale era la datorie, asa cum se vede tocmai parasea locul, deci oamenii isi fac datoria.O sa ii notific pe domnul primar si pe domnul viceprimar, colegul nostru spotter, in legatura cu starea de lucruri.

Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
mihaiatanasie
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 2382
Varsta : 60
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Dum 23 Sept 2012, 09:42

Poze mai recente cu 217 accentueaza starea de suparare si jena pentru cetatenii orasului. Tubul Pitot a disparut demult, am auzit ca niste minoritari l-au utilizat drept bara de gimnastica, in plus a aparut o inscriptie penibila pe fuselaj. Dovada ca teleormanenii nu prea merita sa aiba lucruri frumoase ... pacat! Sa ne fie rusine.

Am inteles ca domnul primar Cristian Duica intentioneaza sa schimbe locul monumentului. O sa incerc sa stau de vorba cu el, sa aflu noutati. SPer ca noul loc va fi mai vizibil si mai bine aparat decat Parcul "Nicolae Balcescu".
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
vishzu
Moderator
avatar

Numarul mesajelor : 1036
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/04/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Dum 23 Sept 2012, 14:29

IAR-ul trebuia montat pe un soclu...ceva asemanator cu MIG-ul de la Campia Turzii. Era inevitabila vandalizarea avionului. Ma mir ca nu au furat trenul de aterizare si alte compoente din aluminiu.
Sus In jos
deltadagger
Flight Level 300
Flight Level 300
avatar

Numarul mesajelor : 324
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 06/11/2009

MesajSubiect: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Dum 23 Sept 2012, 20:48

Sper sa-i schimbe amplasamentul cat mai repede posibil,pana nu e prea tarziu.
Sus In jos
mesterul manolescu
Flight Level 100
Flight Level 100


Numarul mesajelor : 134
Varsta : 53
Localizare : Moinesti-Bacau
Data de inscriere : 24/03/2010

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Dum 23 Sept 2012, 21:42

Trist ...si din pacate ne gasim neputinciosi in a accepta sau rezolva astfel de situatii ingrate !! Nu stiu daca avionul are cupola inchisa sau blocata ,caci sunt destui amatori de suveniruri gen ceasuri de bord ,instrumente,contacte...etc !! Asta daca IAR-ul le are inca...
Sus In jos
Steve Darke
Flight Level 300
Flight Level 300


Numarul mesajelor : 336
Varsta : 64
Localizare : Arad
Data de inscriere : 11/08/2010

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Joi 18 Oct 2012, 10:50

Can you give me an exact location of this IAR93 please? I assume in Roșiorii de Vede town in Teleorman?

Thanks,

Steve Darke
Sus In jos
http://www.thai-aviation.net
mihaiatanasie
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 2382
Varsta : 60
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Joi 18 Oct 2012, 12:02

Steve Darke a scris:
Can you give me an exact location of this IAR93 please? I assume in Roșiorii de Vede town in Teleorman?

Thanks,

Steve Darke

Yes, that is the town. It is placed in a parc, close to the main railway station. Unfortunately, it cannot be seen on google maps ... just the name of the park: Nicolae Balcescu.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
mihaiatanasie
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 2382
Varsta : 60
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Lun 26 Noi 2012, 12:40

Cateva poze cu 217 inainte de caderea frunzelor.cineva l-a tunat:iar 3 a suferit modificari:Intamplator, in el nu dormea nimeni:Un prost a tinut sa-si marcheze trecerea prin viata:Alt imbecil a dat cu pietre, banuiesc:Aici fusese al doilea tub Pitot (primul a disparut demult ...)Nici pavajul nu poate rezista in calea unor barbari lipsiti de bun simt si de cultura:Poate ideea primarului de a muta avionul intr-un loc mai putin accesibil, dar mai ferit de cretinitatea unor nu e asa de rea ...
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
Voicu
Moderator
avatar

Numarul mesajelor : 2452
Varsta : 55
Localizare : Arad - ARW - LRAR
Data de inscriere : 28/12/2007

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Lun 26 Noi 2012, 15:23

Da................no comment.
din pacate asta este nivelul de la noi....stim doar sa distrugem ce avem si pe urma sa strigam in gura mare ca nu se face nimic......
ideea primarului , in acest caz nu este rea...nu de alta , dar miine , poimiine o sa dispara cu totul de acolo.....
Sus In jos
ovidiu51
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 1163
Varsta : 67
Localizare : Constanta (LRCK - CND)
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: 217   Lun 26 Noi 2012, 16:51

Sustin solutia lui vishzu, atata timp cat avionul e la mana barbarilor autohtoni, drumul pana la starea de epava nu e lung. Avionul trebuie sa "decoleze", pe un pilon, sau o alta forma sau loc de prezentare, dar depate de mana lor. mesterul manolescu ne poate confirma daca solutia de la Moinesti a dat rezultate
Sus In jos
mesterul manolescu
Flight Level 100
Flight Level 100


Numarul mesajelor : 134
Varsta : 53
Localizare : Moinesti-Bacau
Data de inscriere : 24/03/2010

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Lun 26 Noi 2012, 19:14

Confirm ! La Moinesti , din acest punct de vedere ,e calm si beatitudine ! Recunosc ca initial as fi optat si eu pentru o asezare la sol ,pe tren. Dar derularea evenimentelor,aportul si implicarea primarului a dus la gasirea unei locatii mai avantajoase , intr-o mare intersectie, un loc vizibil, circulat si cu atat mai sigur. Iar inaltimea la care se afla si faptul ca e si luminat noaptea a descurajat - cel putin pana acum - cel mai mic act de vandalism ! Desi , zi si noapte trec pe soseaua de vis-a-vis carute ale contingentelor de forte de descurajare " Graurii Carpatilor " si "Magraonii Desertului " pline cu fier vechi ... Dar ,spre cinstea lor - a celor de aici si cred si de acolo -si pentru a nu acuza pe nedrept, nu acestia, ci alta specie de patrupede e responsabila de astfel de gesturi !
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 2382
Varsta : 60
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Lun 26 Noi 2012, 20:58

Dragi colegi si prieteni, am mai scris si pe blogul pe care toti il cunpoastem "Povesti de aerodrom": haideti sa incercam sa sensibilizam pe domnul primar Cristian Duica, un om de calitate, pentru a face din avionul asta al nostru (eu ii tot spun "al meu", dar sunt prea unul ca sa am multa / destula influenta) sa faca ce e mai bine. Sunt sigur ca daca e consiliat cum trebuie si cand trebuie, domnul primar va intelege ce valoare are in custodie.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
Vizitator
VizitatorMesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Lun 26 Noi 2012, 21:47

Initiativa dumneavoastra e laudabila si daca as putea as ajuta dar sunt departe. Asemenea exopnate isi au totusi locul intr-un muzeu mai ales la noi in tara unde poate ar fi mai ferite de vandali. Ma intreb ce solutie s-ar gasi o data ridicat undeva mai sus de a fi aparat de proiectilele aruncate de niste maimulte care au invatat sa vorbeasca ? Am vazut ca avionul e lovit dar va fi protejat mai bine de specia asta care ne invadeaza ? Poate ar fi descurajati si de niste camere de filmat chiar daca false sau poate de un gard sau mutat altundeva.......
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 2382
Varsta : 60
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Vin 22 Mar 2013, 19:06

Nu despre avionul "meu" vreau sa discut azi, ci despre un anumit produs de curatenie (probabil ca daca i-as mentiona numele as fi suspectat de reclama ascunsa, si, cum nu castiga nimic din asta, nu vreau) pentru care se transmite la TV un clip publicitar, in care apare un avion mov. Mie mi se pare ca e un IAR-93. Probabil ca nu numai eu am vazut clipul. Gresesc?
Sau o fi vreun geaman sarbesc?!
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
Balki
Moderator
avatar

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/10/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Vin 22 Mar 2013, 19:23

Da, am vazut si eu reclama aia. Nu mi-am dat seama ce e, cel mai probabil fratele Sârb.
Sus In jos
bogdanicus'71
Airport Level
Airport Level


Numarul mesajelor : 28
Varsta : 47
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 24/09/2010

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Sam 23 Mar 2013, 06:23

Sigur e un avion din proiectul IAR 93 - Soko J-22 ORAO, dar dupa cum dau din gura actorii tiind sa inclin catre produsul yugoslav.
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 2382
Varsta : 60
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Mar 30 Apr 2013, 19:29

Azi am iarasi vesti despre prietenul meu 217. Inca nu stiu sigur daca sunt vesti bune sau rele.
Dupa ce am auzit un zvon, am fugit in parcul de la gara. Noroc ca e nisip acolo, am cazut pe moale.
... asta e ultima poza a lui 217 in parcul Nicolae Balcescu.Iar asta ar fi ... placa comemorativa din marmura neagra:Ca sa nu lungesc suspansul (destul am facut eu tensiune pana am auzit un alt zvon, care a tinut loc de preductal), am incalecat pe Yankee Echoo Tango si am zburat pana la Spitalul TBC, care, dupa cum unii dintre noi stim, e pe amplasamentul fostului aerodrom, pe care a operat si Grupul 1 Vanatoare, cel omagiat prin monumentul nostru. L-am gasit pe 217 in starea in care il prezint in continuare. Sper ca nu va sta mult asa.
Placa n-am gasit-o nicaieri, iar cei doi bolnavi cu care am stat de vorba prin gard n-au stiut sa-mi dea informatii.

O sa mai urmaresc soarta prietenului meu 217, dar, pentru ca pana la noul sau loc sunt cativa kilometri, o sa ne vedem mult mai rar.
Sper ca acolo va fi la adapost de rautatea minoritarilor (nationali sau educationali), dar stiu sigur ca si de curiosi si iubitori de IAR-93uri va fi ferit. Soseaua aia e destul de putin folosita ....
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
Steve Darke
Flight Level 300
Flight Level 300


Numarul mesajelor : 336
Varsta : 64
Localizare : Arad
Data de inscriere : 11/08/2010

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   Joi 09 Mai 2013, 10:16

Is the new site of 217 the hospital which lies to the west of Roșiorii de Vede town, about 2.7km south west of the previous Nicolae Bălcescu park site?

At or close to 44.099482°, 24.964354°?

Steve Darke
Sus In jos
http://www.thai-aviation.net
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   

Sus In jos
 
IAR-93 expus la Rosiorii de Vede
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aeronave in Romania - Aircraft in Romania-
Mergi direct la: