AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  Conectare  

Impartiti | 

Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
dylan
Moderator

Numarul mesajelor: 4040
Varsta: 40
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Lun 10 Mai 2010, 19:39

alexandru a scris:
Pozele sunt mult mai calitative, s-a intamplat ceva in urma "resize"-ului.
Eu unul le-am dat resize cu ACDSee-ul...Nu m-am mai complicat sa deschid altceva pentru redimensionare. Cred si eu ca se "vedea mai bine" la 1024... Wink

Sus In jos
claudiup
Membru activ

Numarul mesajelor: 987
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 22/10/2008

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Lun 10 Mai 2010, 19:52

Cand sunt pe graba, eu apelez tot timpul la resizeul din imageshack, mai ales cand uploadez multe poze
Sus In jos
amigo
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor: 45
Localizare: Brasov
Data de inscriere: 27/02/2010

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mier 14 Iul 2010, 19:46

Pozele mele nu sunt extraordinare dar cred ca merita marcata intalnirea organizata acolo in weekendul 9-11.07

Sus In jos
YR-197
Flight Level 400
Flight Level 400

Numarul mesajelor: 628
Varsta: 50
Localizare: Arad
Data de inscriere: 08/10/2009

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mier 14 Iul 2010, 22:25

amigo a scris:
Pozele mele nu sunt extraordinare dar cred ca merita marcata intalnirea organizata acolo in weekendul 9-11.07

Ai marcat BINE,multzam ...
Sus In jos
alexandru
Flight Level 200
Flight Level 200

Numarul mesajelor: 211
Localizare: Singeorz-Bai
Data de inscriere: 19/03/2008

MesajSubiect: Recent Pics   Mar 20 Iul 2010, 11:14

Ultima editare efectuata de catre alexandru in Mar 20 Iul 2010, 16:01, editata de 4 ori
Sus In jos
amigo
Airport Level
Airport Level

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mar 20 Iul 2010, 11:24

excelent
Sus In jos
YR-197
Flight Level 400
Flight Level 400

Numarul mesajelor: 628
Varsta: 50
Localizare: Arad
Data de inscriere: 08/10/2009

MesajSubiect: Bistritza   Mar 20 Iul 2010, 12:06

Alexandru, banuiesc ca ai zburat cu Togo.
Ati fost cumva si la Bistritza la inaugurarea aerodromului!? Stiu ca Togolino a fost. Ar fi interesante niste instantanee de acolo !
Sus In jos
alexandru
Flight Level 200
Flight Level 200

Numarul mesajelor: 211
Localizare: Singeorz-Bai
Data de inscriere: 19/03/2008

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mar 20 Iul 2010, 12:41

YR-197 a scris:
Alexandru, banuiesc ca ai zburat cu Togo.
Ati fost cumva si la Bistritza la inaugurarea aerodromului!? Stiu ca Togolino a fost. Ar fi interesante niste instantanee de acolo !

Afirmative.

Voi posta si poze de la Bistritala topicul aferent.
Sus In jos
D13-th_TakeOff
Membru activ

Numarul mesajelor: 256
Data de inscriere: 27/06/2009

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mar 20 Iul 2010, 15:38

Citat:
Asa cum a fost stabilit de mai multa vreme si am facut public pana acum , la sfarsitul saptamanii viitoare (mai exact in data de Sambata / 31 IULIE) are loc deschiderea oficiala a aerodromului FLORENI / VATRA DORNEI . Acei dintre voi care doresc sa participe si sa sustina evenimentul prin executarea de zboruri (demonstrative , de agrement , de antrenament etc.) sunt rugati sa ne confirme telefonic (la 0723.554792) sau prin e-mail (la dancobuz@yahoo.com ) , indiferent ce categorie de aviatie reprezinta.

Pentru a sti daca pista este corespunzatoare aeronavei pe care o zburati , pe pagina www.delta-aeroservice.ro la sectiunea"Descarca" veti gasi fisierul "Aerodromul Floreni / Vatra Dornei" unde sunt prezentate principalele caracteristici (geometrice , fizice, de amplasament , operationale etc.).

Pentru echipaje se asigura cazare (40 locuri in camere cu 2, 3, 4 si 5 paturi) , masa (de Vineri seara pana Duminica la pranz) si benzina MOGAS pentru zbor. Hangarul fiind deja plin , pentru aeronavele participante se asigura locuri de parcate pe platforma betonata sau pe iarba. Planificarea deplasarii si a zborurilor locale precum si mijloacele tehnice de asigurare a parcarii cade in sarcina fiecarui operator aerian.

Daca doriti sa executati un zbor deosebit va rugam sa ne comunicati din timp pentru a face pregatirile necesare.

Locuri de cazare si posibilitatile de servire a mesei fiind limitate , rezervarea se va face in ordinea primirii confirmarilor. Va putem oferi eventual numeroase oferte de cazare si masa contra-cost la pensiunile si hotelurile din zona.

Pentru alte detalii sau informatii va stau la dispozitie la telefon 0723.554792.

VATRA DORNEI ZONA ELIBERATA DE SUB AEROCLUBUL ROMANIEI
Sus In jos
ionut.vasile
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor: 324
Varsta: 31
Localizare: London, UK
Data de inscriere: 06/10/2009

MesajSubiect: vatra dornei- floreni   Lun 26 Iul 2010, 15:08

in perioada 6-8 august la floreni linga vatra dornei... deschiderea oficiala a aerodomului... cine e pe aproape... poate face o vizita
Sus In jos
liviu.dnistran
Fotograf

Numarul mesajelor: 398
Varsta: 26
Localizare: Cluj-Napoca
Data de inscriere: 22/07/2010

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mar 27 Iul 2010, 12:26

D13-th_TakeOff a scris:
Citat:
Asa cum a fost stabilit de mai multa vreme si am facut public pana acum , la sfarsitul saptamanii viitoare (mai exact in data de Sambata / 31 IULIE) are loc deschiderea oficiala a aerodromului FLORENI / VATRA DORNEI . Acei dintre voi care doresc sa participe si sa sustina evenimentul prin executarea de zboruri (demonstrative , de agrement , de antrenament etc.) sunt rugati sa ne confirme telefonic (la 0723.554792) sau prin e-mail (la dancobuz@yahoo.com ) , indiferent ce categorie de aviatie reprezinta.

Pentru a sti daca pista este corespunzatoare aeronavei pe care o zburati , pe pagina www.delta-aeroservice.ro la sectiunea"Descarca" veti gasi fisierul "Aerodromul Floreni / Vatra Dornei" unde sunt prezentate principalele caracteristici (geometrice , fizice, de amplasament , operationale etc.).

Pentru echipaje se asigura cazare (40 locuri in camere cu 2, 3, 4 si 5 paturi) , masa (de Vineri seara pana Duminica la pranz) si benzina MOGAS pentru zbor. Hangarul fiind deja plin , pentru aeronavele participante se asigura locuri de parcate pe platforma betonata sau pe iarba. Planificarea deplasarii si a zborurilor locale precum si mijloacele tehnice de asigurare a parcarii cade in sarcina fiecarui operator aerian.

Daca doriti sa executati un zbor deosebit va rugam sa ne comunicati din timp pentru a face pregatirile necesare.

Locuri de cazare si posibilitatile de servire a mesei fiind limitate , rezervarea se va face in ordinea primirii confirmarilor. Va putem oferi eventual numeroase oferte de cazare si masa contra-cost la pensiunile si hotelurile din zona.

Pentru alte detalii sau informatii va stau la dispozitie la telefon 0723.554792.

VATRA DORNEI ZONA ELIBERATA DE SUB AEROCLUBUL ROMANIEI

Citat:

in perioada 6-8 august la floreni linga vatra dornei... deschiderea oficiala a aerodomului... cine e pe aproape... poate face o vizita

Oameni buni hotarati-va cand este ca eu chiar vreau sa vin Smile. Sunt din zona dar stau la Cluj si vreau sa vin special pt asta, doar ca as vrea sa stiu cand e exact Very Happy. De mult timp am asteptat sa vad ca se redeschide Aeroportul/Aerodromul Floreni asa ca pana la urma oricand ar fi treaba asta, e o veste foarte buna.
Sus In jos
ionut.vasile
Flight Level 300
Flight Level 300

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mar 27 Iul 2010, 12:31

informatiile pe care le am sunt e la dan cobuz... administratorul aerodromului....sau cum s-ar zice..... cel ce e cu organizarea
Sus In jos
liviu.dnistran
Fotograf

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mar 27 Iul 2010, 12:44

Deci partea cu 31 Iulie e picata?
Sus In jos
amigo
Airport Level
Airport Level

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mar 27 Iul 2010, 12:56

Dan Cobuz a publicat ieri pe aviatia urmatorul anunt:
http://groups.yahoo.com/group/aviatia/message/26427

"Salutare ,

mai sunt cateva zile pana la deschiderea oficiala a aerodromului FLORENI de la Vatra Dornei (Sambata , 31 Iulie, ora 10.00) . Am primit pana acum confirmari de participare si am ajuns la limita la care putem asigura gratuitate atat la cazare cat si la masa si transport (55 de persoane , 12 avioane, 2 autogire, 5 motodelta, 3 paramotoare). Ramane la discretie doar benzina pentru zbor.

Oricine doreste sa participe dar inca nu mi-a confirmat , este bine-venit dar, din pacate, va trebui sa-si suporte cheltuielile de cazare si masa. Tot ce pot sa va ofer sunt oferte numeroase (si la tarife pentru toate buzunarele) la vilele si pensiunile din zona.

Dan C."

Calin

www.kronfly.ro
www.maule.ro
Sus In jos
liviu.dnistran
Fotograf

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mar 27 Iul 2010, 13:21

Deci e clar ca e pe 31 Iulie Very Happy.
Ne vedem acolo Smile.
Sus In jos
claudiup
Membru activ

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mar 27 Iul 2010, 13:46

Weekendul acesta este deschiderea :-)
Sus In jos
claudiup
Membru activ

MesajSubiect: S-a redeschis Aeroportul Vatra Dornei   Mier 28 Iul 2010, 22:16

Aici gasiti stirea
Sus In jos
VIC
Fotograf

Numarul mesajelor: 1121
Varsta: 21
Localizare: cluj-napoca
Data de inscriere: 13/03/2008

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mier 28 Iul 2010, 22:21

cu sloganu ala ce mai ii?

Moderator

Numarul mesajelor: 4070
Varsta: 30
Localizare: Cluj Napoca
Data de inscriere: 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Mier 28 Iul 2010, 22:26

claudiup a scris:
Aici gasiti stirea

Si zici ca nu respecti regulamentul pentru ca.... ?

Sus In jos
ionut.vasile
Flight Level 300
Flight Level 300

MesajSubiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni   Joi 29 Iul 2010, 23:07

se pa ca data se schimba de la o zi la alta.... asta e... daca s-au hotarat in sa fie pana la urma 31...... spor la treaba
Sus In jos

Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 9Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Dragoste de adolescent
» Scuzati topicul ! Dar ma dispera copilul ala ;(
» desenele mele 2(graffiti)
» Care freze vi se par tari(la baieti)?:>
» Schimb de jocuri ps3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum