AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  Conectare  

Impartiti | 

Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Joi 29 Apr 2010, 20:16

grek a scris:

Tocmai am primit o veste buna!
Se pare ca primarul sectorului 2 va renunta la ideea de a construi blocuri pe terenul muzeului

Ai gasit pe undeva vreo declaratie?
Daca da un link te rog Very Happy
Sus In jos
electric
Membru activ

Numarul mesajelor: 1176
Varsta: 38
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 10/03/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Joi 29 Apr 2010, 20:23

inca nu e nimic oficial, pana nu vedem hartiile....

Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor: 122
Varsta: 33
Data de inscriere: 19/08/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Vin 30 Apr 2010, 11:40

Andrei D a scris:
Ai gasit pe undeva vreo declaratie?
Daca da un link te rog Very Happy

Din pacate, inca nu am nici un document oficial, doar ce mi-a spus prietenul asta al meu la telefon.......
Eu tot trag nadejde ca asta sa fie si varianta oficiala........muzeul sa ramana muzeu si sa nu i se ciunteasca terenul
Sus In jos
valavia
Administrator

Numarul mesajelor: 2627
Varsta: 29
Data de inscriere: 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Sam 01 Mai 2010, 12:45

La noi in tara se duce de rapa iar altii uite ce fac cu istoria Lavochkin La-9 . In link aveti o fotografie cu unul din cele doua La-9 existente in lume, in timpul unui zbor demonstrativ in urma cu o luna; cel de al doilea se afla la Muzeul Aviatiei.

My photos on:
Sus In jos
http://contelevali.blogspot.com
minny
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor: 65
Varsta: 32
Localizare: PAR
Data de inscriere: 12/04/2010

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 05 Mai 2010, 16:08

In afara de semnat petitie si discutat pe forumuri mai e vreo posibilitate de a ajuta demersurile impotriva acestui macel ? Sunt dispus in limitele mele financiare sa donez si o mica suma de bani daca e cazul. Scuze daca s-a explicat deja pe undeva, sunt nou si nu am apucat sa parcurg toate subiectele.
Sus In jos
syhaya
Fotograf

Numarul mesajelor: 479
Varsta: 28
Data de inscriere: 11/01/2009

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 05 Mai 2010, 20:33

minny a scris:
In afara de semnat petitie si discutat pe forumuri mai e vreo posibilitate de a ajuta demersurile impotriva acestui macel ? Sunt dispus in limitele mele financiare sa donez si o mica suma de bani daca e cazul. Scuze daca s-a explicat deja pe undeva, sunt nou si nu am apucat sa parcurg toate subiectele.

Momentan nu putem face decat sa popularizam petitia si campania peste tot pe unde se poate! Sa stie lumea ce se intampla!
Sus In jos
http://www.syhaya.blogspot.com
syhaya
Fotograf

Numarul mesajelor: 479
Varsta: 28
Data de inscriere: 11/01/2009

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 19 Mai 2010, 22:58

Foarte important!

Am nevoie de fotografii actuale (si vechi, daca aveti) cu Muzeul Aviatiei!
Foto aeriana, foto a curtii, hangarelor, tot ce aveti!

Va rog sa le trimiteti la adresa flori@aripiromanesti.ro

Multzam fain!
Flori
Sus In jos
http://www.syhaya.blogspot.com
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Sam 05 Iun 2010, 20:41

un link pls cand este gata petitia sau unde poate fi semnata pe hartie pentru a o polulariza
Sus In jos
lrbc
Fotograf

Numarul mesajelor: 1387
Localizare: Bacău
Data de inscriere: 08/05/2009

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Dum 06 Iun 2010, 19:51

geotavi@gmail.com a scris:
un link pls cand este gata petitia sau unde poate fi semnata pe hartie pentru a o polulariza

http://www.petitieonline.ro/petitie/salveaza_muzeul_aviatiei-p61995055.html
Sus In jos
propellerdream
Flight Level 400
Flight Level 400

Numarul mesajelor: 635
Varsta: 37
Data de inscriere: 19/07/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 07 Sept 2010, 19:55

Muzeul Aviatiei? End of story, guys! Radem, glumim, dar ramanem in incinta...

Putem sa dam jos bannerele de pe bloguri, de pe site-uri, de pe forumuri. S-a rezolvat... Unde sa emigram?
Sus In jos
http://www.propellerdream.ro
mihaiatanasie
Membru activ

Numarul mesajelor: 1801
Varsta: 54
Localizare: Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere: 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 07 Sept 2010, 22:23

Pentru a salva onoarea ministrului Apărării, șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, generalul Ion Aurel Stanciu, a fost obligat să-și asume întreaga răspundere. El a declarat că “terenul era folosit în mod nerațional”, “era un cimitir de avioane vechi și dezmembrate” și că, din acest motiv, a decis să ia măsuri pentru “reorganizarea muzeului”.

Mie mi se pare un act de inalta tradare a istoriei nationale. Pasul urmator va fi sa dea "avioanele vechi si dezmembrate" la fier vechi. SI nu m-as mira ca exact asa sa faca.

Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
arianne
Moderator

Numarul mesajelor: 2403
Varsta: 19
Localizare: Southampton / Otopeni
Data de inscriere: 03/08/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 07 Sept 2010, 22:30

mihaiatanasie a scris:
Mie mi se pare un act de inalta tradare a istoriei nationale. Pasul urmator va fi sa dea "avioanele vechi si dezmembrate" la fier vechi. SI nu m-as mira ca exact asa sa faca.

Articolul ala e plin de un limbaj de lemn care vrea de fapt sa spuna ca nimeni n-are nevoie de Muzeul Aviatiei. Daca vor fi date avioanele la fier vechi se va declara ca banii obtinuti au fost folositi pentru "a imbunatati conditiile de trai ale militarilor romani care vor fi astfel mai bine pregatiti si odihniti pentru a apara patria". Deja ma simt mai la adapost de un razboi in casa la mine.

Nikon D90 - Nikkor 18-55 VR / Nikkor 55-300 VR
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

Numarul mesajelor: 1039
Varsta: 49
Localizare: Cluj-Napoca
Data de inscriere: 15/10/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 08 Sept 2010, 14:07

Eu acuma vad :

http://www.gandul.info//news/mapn-si-primaria-sectorului-2-vor-construi-peste-1-400-locuinte-pe-un-teren-de-langa-muzeul-aviatiei-7137190

Chiar nu se mai poate face nimic???????????
S-a gandit cineva ca acest muzeu ar trebui trecut sub obladuirea Directiei Patrimoniu a Ministerului Culturii ? si de acolo , cumva introdus in patrimoniul UNESCO ?

Ma simt mic si neinsemnat intr-o tara condusa de GUNOAIE !
Sus In jos
propellerdream
Flight Level 400
Flight Level 400

Numarul mesajelor: 635
Varsta: 37
Data de inscriere: 19/07/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 08 Sept 2010, 14:46

La initiativa societatii civile s-a demarat procedura de clasificare ca monument a Muzeului cu tot ce inseamna cladiri si teren inca din iunie. Insa procedura este de durata. Iar nemernicii de Onrtanu, Udrea si Oprea au actionat mai rapid. Din pacate nu cred ca se mai poate face nimic. Asta e tara in care traim. Revin cu intrebarea: unde emigram? Facem un topic dedicat locurilor in care e cel mai bine sa pleci?
Sus In jos
http://www.propellerdream.ro
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 08 Sept 2010, 15:07

In momente ca astea uit de cei sapte ani de acasa , de educatie si de bun simt : cine e CRETINUL ala de Stanciu? E aviator????? Cum poate spune ca muzeul e un "cimitir de avioane vechi"? Ce ar trebui sa fie ca sa ii atraga atentia Cretiniei Sale ? Loc de parcare pentru A380 ? Cu asemenea CRETINI in fruntea armatei , vom ajunge maine sa inchiriem MIG-urile sa mearga "vacile de Dorobanti" la mare in weekend ! Inteleg ca elicopterele deja le dam la "plimbat VIP-uri" !!!!!!

Daca vreti un topic cum spune propellerdream , incep eu : eu il iau de mana pe Natase si emigrez in CONGO ! Ramane sa stabilesc daca in Congo-Kinshasa sau in Congo-Brazaville !

PS : Imi cer oertare pentru limbaj , dar orice are o limita !
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 08 Sept 2010, 16:26

CalinCLJ a scris:
In momente ca astea uit de cei sapte ani de acasa , de educatie si de bun simt : cine e CRETINUL ala de Stanciu? E aviator????? Cum poate spune ca muzeul e un "cimitir de avioane vechi"? Ce ar trebui sa fie ca sa ii atraga atentia Cretiniei Sale ? Loc de parcare pentru A380 ? Cu asemenea CRETINI in fruntea armatei , vom ajunge maine sa inchiriem MIG-urile sa mearga "vacile de Dorobanti" la mare in weekend ! Inteleg ca elicopterele deja le dam la "plimbat VIP-uri" !!!!!!

Daca vreti un topic cum spune propellerdream , incep eu : eu il iau de mana pe Natase si emigrez in CONGO ! Ramane sa stabilesc daca in Congo-Kinshasa sau in Congo-Brazaville !

PS : Imi cer oertare pentru limbaj , dar orice are o limita !

Calin ca moderator sunt orpilat de mesajul tau, ca om sunt perfect deacord cu tine, ne batem joc si distrugem absolut orice, in loc de cinste si omenie cultivam hotie si neomenie.....

Pentru emigrare propun Somalia, AKM-uri gasim noi pe undeva, barca o luam din Romania ca oricum se gaseste de imprumutat, mari suntem pentru ca suntem nutriti si facem si noi ce se face acolo si probabil ca vom trai mai bine daca nu cumva mult mai bine......
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 08 Sept 2010, 20:28

Imi cer scuze inca o data pentru limbaj ! Nu atat vestea ca pana la urma se cioparteste muzeul m-a enervat (era de asteptat , in ciuda tuturor interventiilor multora) , cat acea "justificare" a unui om care are pe cartea de vizita "Sef al Statului Major al Fortelor Aeriene" ! Daca de la inculta de Udrea nu ma asteptam la altceva , un Oprea sau Ontanu care se afisau cu mandrie cu uniforma militara , sa sustii aberatia asta e revoltator !
Hai ca iar ma enervez !!!!

Da , e o solutie Somalia . Fondam o companie aeriana care sa faca curse charter de repatriere a "arestatilor" piratilor somalezi ! Ca sa nu mai spun ca si piratii aia or mai merge si ei in vacante , nu?

Doamne.......TRIST !
Sus In jos
Boeing777-300
Fotograf

Numarul mesajelor: 774
Localizare: Macondo
Data de inscriere: 02/12/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 08 Sept 2010, 20:35

eu zic ca decizia finala e o victorie.
sincer, ma asteptam ca muzeul sa dispara cu totul, ca doar traim in romania si stim ca orice e posibil.

referitor la declaratia gagiului sunt de acord cu el, numai ca el nu isi da seama ce a zis.
un muzeu de aviatie e un cimitir de avioane vechi, ca doar nu o sa se expuna F22 Raptor si B787 dreamliner. eu ma duc la muzeu sa vad avioane vechi care nu mai zboara, pe care nu pot sa le vad pe aeroporturi.
da, e cam dobitoc gagiu, scuzati-mi franceza.
Sus In jos
VIC
Fotograf

Numarul mesajelor: 1121
Varsta: 21
Localizare: cluj-napoca
Data de inscriere: 13/03/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 08 Sept 2010, 21:18

Boeing777-300 a scris:

eu zic ca decizia finala e o victorie.
sincer, ma asteptam ca muzeul sa dispara cu totul, ca doar traim in romania si stim ca orice e posibil.

referitor la declaratia gagiului sunt de acord cu el, numai ca el nu isi da seama ce a zis.
un muzeu de aviatie e un cimitir de avioane vechi, ca doar nu o sa se expuna F22 Raptor si B787 dreamliner. eu ma duc la muzeu sa vad avioane vechi care nu mai zboara, pe care nu pot sa le vad pe aeroporturi.
da, e cam dobitoc gagiu, scuzati-mi franceza.

omlete du'fromaje lol! Razz sau cum se scrie...
Sus In jos
allex
Moderator

Numarul mesajelor: 2412
Varsta: 39
Localizare: SATU MARE
Data de inscriere: 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 08 Sept 2010, 21:56

...inevitabilul sa produs,eu cred ca inainte de a face orice demers de catre noi,palma a fost batuta si soarta muzeului pecetluita,politicul infect a castigat din nou,rebuturi umane au distrus din nou o parte a identitatii noastre din acest domeniu.....nu cred ca d-ul Sef al Statului Major al Fortelor Aeriene, ar fi putut face ceva, azi poate fi maine nu...asa ca inconsienta,subcultura,dispretul,fata de istoria aviatiei din Romania de la inceputuri si pana azi,a dus la o astfel de decizie....oare ce ar spune VUIA si VLAICU,SERBANESCU si DAVIDOVICI,si multi alti care nu mai sant???!!!....un loc sfant ,un cimitir de avioane care nu-si gaseste pacea...ce mai pot a spune.....a da:ASTA LE DORESC CELOR CE AU SEMNAT PE ACEA DECIZIE, UN CIMITIR CU UN CARTIER ANL DEASUPRA!!!!

...am zas din inima Mad ............
Sus In jos

Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 6Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Noaptea Muzeelor la Muzeul Aviației din București
» BIANCA-(adica anca de doo ori)
» cultura japoneza
» Cultura Coreeana
» Dinamo Bucuresti