AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
fularU
Fotograf
avatar

Numarul mesajelor : 1726
Varsta : 51
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 22/04/2009

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Lun 19 Apr 2010, 17:57

Trebuie sa ia cineva atitudine dintre cei care iubesc aviatia si mai ales istoria ei dar spre deosebire denoi trebuie sa fie acolo sus printre cei care iau decizii !
Bravo Dragos pentru articolele din ziarele centrale !!!! Dar mai sunt si comentarii ca si cel din Jurnalul National ...
Trebuie sa gasim o modalitate de protest ...... ma alatur si eu campaniei de protest impotriva desfintarii Muzeului Aviatiei !
Sus In jos
Lucian
Flight Level 100
Flight Level 100


Numarul mesajelor : 139
Varsta : 40
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Lun 19 Apr 2010, 18:33

este revoltator ceea ce fac ...cred ca duc lipsa de rusine si respect pentru aviatie...ma alatur si eu celor care vor sa salveze muzeul aviatiei si va voi ajuta cu tot ceea ce pot...
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
avatar

Numarul mesajelor : 4084
Varsta : 36
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Lun 19 Apr 2010, 21:25

E o crima ce vor sa faca astia. Distrug tot pe ce pun mana, distrug toate valorile care exista in Romania, toata istoria noastra. E incredibil asa ceva, mi-e rusine mie de nesimtirea lor si mi-e scarba ca se numesc ca si mine romani. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus In jos
Flori
Fotograf
avatar

Numarul mesajelor : 765
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/01/2009

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Lun 19 Apr 2010, 21:31

Citat :


From: presamapn <presamapn@mapn.ro>
To: asociatia@aripiromanesti.ro
Sent: Mon, April 19, 2010 4:01:14 PM
Subject: Precizari MApN privind Muzeul Aviatiei

MINISTERUL APĂRĂRII NAȚIONALE
Direcția Informare și Relații Publice

tel./fax: 021 319 60 22

e-mail: presamapn@mapn.ro

Nr. 92

19 aprilie 2010

Aceste informații sunt disponibile și în internet, la adresa www.mapn.roPRECIZĂRIReferitor la unele informații apărute în ultimele zile în mass-media, cu privire la Muzeul Aviației, Ministerul Apărării Naționale face următoarele precizări:Muzeul Aviației nu se va desființa și nici nu se va muta din spațiile în care funcționează în prezent. Muzeul Aviației este o instituție de prestigiu, cu tradiție, iar actuala locație corespunde pe deplin cerințelor sale de desfășurare a activităților pentru care este destinat.

„În calitatea mea de director al acestei instituții, infirm categoric orice informație eronată care se vehiculează în legătură cu incertitudinea funcționării în continuare a Muzeului Aviației în această locație,” a declarat comandorul Adrian Ilie, directorul Muzeului Aviației.

„Suprafața muzeistică actuală a instituției nu va suferi modificări. Muzeul, cu valorosul său patrimoniu, va rămâne un punct de atracție pentru publicul larg, iubitor de cunoașterea glorioaselor tradiții ale aripilor românești, devenite în acest an centenare. Nu s-a pus niciodată problema mutării sau desființării Muzeului Aviației și nici măcar a restrângerii activității sale. Muzeul Aviației a fost înființat pentru cinstirea iluștrilor înaintași ai aripilor românești și pentru reîntregirea patrimoniului național al realizărilor de prestigiu din domeniul aeronautic,” a precizat directorul muzeului.

În prezent, specialiștii MApN, ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului și ai administrației locale a Sectorului 2 al Capitalei caută soluții prin care, fără a fi afectată activitatea muzeului, să poată fi utilizată o suprafață de teren excedentară din cazarma în care funcționează muzeul, pentru construirea de locuințe ANL, din care 30–40% să fie repartizate personalului Forțelor Aeriene Române.

Ministrul apărării naționale, domnul Gabriel Oprea , cunoaște, prin prisma funcțiilor deținute în administrația publică, problemele cu care se confruntă autoritățile locale în realizarea unor proiecte regionale sau locale, cu impact social și de interes public și sprijină, potrivit competențelor, astfel de proiecte. Ministrul Oprea consideră absolut necesare proiectele menite să răspundă nevoilor comunităților, dar și nevoilor militarilor.

Programul ANL, apreciat de cetățenii români, se adresează în primul rând tinerilor și persoanelor care realizează venituri mici, de aceea MApN sprijină aceste proiecte, cu beneficii directe în special pentru personalul său aflat la începutul carierei.

În acest sens, se află în derulare un proiect privind construcția de locuințe, în colaborare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și cu autoritățile locale din cel puțin 25 de garnizoane, în care sunt identificate imobile sau părți din imobile disponibile, și unde MApN nu mai desfășoară activități, potrivit nevoilor proprii cuprinse în Strategia de transformare a armatei.

Până în prezent, au fost efectuate demersuri în câteva garnizoane din țară (Brașov, Buzău, Lugoj, Lipova, Călărași, Piatra Neamț, Zalău, Timișoara, Târgu Mureș ș.a.), privind încheierea unor acorduri cu autoritățile publice locale, în colaborare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului.

În fiecare dintre aceste situații, conducerea Ministerului Apărării Naționale urmărește ca, prin sprijinul acordat autorităților locale, să fie rezolvate, pe baza acordurilor încheiate, și problemele reale ale militarilor din aceste garnizoane, care țin de asigurarea condițiilor de locuit sau de muncă, astfel încât, de un procent cuprins între 20 și 40%, din numărul locuințelor realizate prin programe ANL, să beneficieze și tinerii militari.

Precizăm că orice solicitare de la autoritățile administrației publice locale, de transfer al unor imobile disponibile, aflate în administrarea ministerului, este analizată punctual de către specialiștii MApN, în colaborare cu cei ai autorității care solicită transferul, pentru armonizarea punctelor de vedere și identificarea soluțiilor legale, realiste și viabile. Ulterior, solicitarea este prezentată comisiilor de specialitate din MApN și din Statul Major General, pentru formularea avizului. Pentru solicitările care obțin avizul favorabil, MApN înaintează Executivului proiecte de hotărâre de Guvern, însoțite de note de fundamentare, în vederea realizării transferului conform Legii nr. 213/1998 privind proprietatea publică și regimul juridic al acesteia.

Biroul de Presă al M.Ap.N.

Tel./Fax 021/319.60.22
Sus In jos
http://www.syhaya.blogspot.com
Vizitato
VizitatorMesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 20 Apr 2010, 00:09

Citat :
În prezent, specialiștii MApN, ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului și ai administrației locale a Sectorului 2 al Capitalei caută soluții prin care, fără a fi afectată activitatea muzeului, să poată fi utilizată o suprafață de teren excedentară din cazarma în care funcționează muzeul, pentru construirea de locuințe ANL, din care 30–40% să fie repartizate personalului Forțelor Aeriene Române.

Am ramas miscat de "sarguinta" cu care "specialistii imobiliari" fara sa precupeteasca nici un efort sunt in cautarea vezi doamne a unor solutii. N-ati vrea oare voi sa cautati in alta parte solutiile respective si sa lasati Muzeul in pace ? Oare muzeul nu cumva are nevoie de spatiu vital sa se dezvolte ? Poate se mai aduc exponate ? Poate se mai rarefiaza colectia si sa fie distanta intre aeronave mai mare ca sa nu mai fie inghesuite ?

Citat :
Ministrul apărării naționale, domnul Gabriel Oprea , cunoaște, prin prisma funcțiilor deținute în administrația publică, problemele cu care se confruntă autoritățile locale în realizarea unor proiecte regionalesau locale, cu impact social și de interes public și sprijină, potrivit competențelor, astfel de proiecte. Ministrul Oprea consideră absolut necesare proiectele menite să răspundă nevoilor comunităților, dar și nevoilor militarilor.

Nevoile comunitatilor nu se rezuma la a avea un loc de dormit si mancare , altceva ne deosebeste de animale si aia ar cam fi nevoia de cultura , istorie si frumos asa ca acei care vremelnic sunt la putere sa fie constienti de acest fapt si sa nu se mai dea rotunzi la cat de serios privesc ei un anumit aspect a vietii cotidiene cand deja de 20 dupa revolutie vad ca nu s-a schimbat nimic in mentalitatea lor.


Citat :
Programul ANL, apreciat de cetățenii români, se adresează în primul rând tinerilor și persoanelor care realizează venituri mici, de aceea MApN sprijină aceste proiecte, cu beneficii directe în special pentru personalul său aflat la începutul carierei.

Ia sa nu mai amestecam noi persoanele cu venituri mici care la o adica si-ar rotunji veniturile cu ceva duraluminiu din muzeu si sa il confrunte cu o sursa sigura de fier vechi.

Ia sa nu mai fie politicienii atat de populisti si sa se ocupe de lucrurile cu adevarat importante in tara. De ce nu faceti voi metrou in toate cartierele Bucurestiului ? De ce nu faceti metrou acolo unde e doar camp ca acolo sa se dezvolte orasul (vezi Los Angeles).

Ma , dar va mai suporta pamanatul pe care calcati ? Chiar va bateti joc de tot ce inseamna istorie in Romania ? Pana cand ? Terminati cu limbajul bombastic intr-o noua limba de lemn post-comunista !

Ia ca politicienii sa ne mai lase in pace si sa se duca pe pustie !
Sus In jos
NATO
Flight Level 400
Flight Level 400


Numarul mesajelor : 764
Varsta : 51
Localizare : bucuresti-nord
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: locuinte sociale   Mar 20 Apr 2010, 08:10

deci pentru cine sunt blocurile alea? militari si politisti sau pt amarati?
ca si locatie, eu am o idee pt locuinte: sos. pipera,vizavi de fabrica de mobila, pana la pol. rutiera
Sus In jos
electric
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 1166
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 20 Apr 2010, 10:39

O veste buna pe care am primit-o ieri odata cu mesajul MApN.
Acum trebuie sa vedem ce inseamna suprafață de teren excedentară din cazarma în care funcționează muzeul.

si putin offtopic, iata ca se poate ,s-a reusit oprirea unei constructii din bucuresti, actiune in care s-a implicat Asociația Salvați Bucureștiul. poate nu ar strica sa ii avem parteneri.

http://www.capital.ro/articol/constructia-unei-cladiri-de-cinci-etaje-in-zona-armeneasca-oprita-134130.html
Sus In jos
yo3hjv
Airport Level
Airport Level
avatar

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/03/2010

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 20 Apr 2010, 10:48

Buna ziua.
Am aflat dintr-un post pe forumul nostru, al radioamatorilor, despre aceasta initiativa aberanta. M-am gandit ca putem sa dam o mana de ajutor initiativei dvs.
Am deschis o petitie online pe care putem sa o semnam si sa o trimitem catre Guvernul Romaniei.
Va invit sa o mediatizati.
Am folosit bannerul de la inceputul acestui thread pentru a afisa si pe site-urile afiliate o astfel de invitatie si, in masura in care vom avea posibilitatea, vom incerca sa prezentam o astfel de lista de semnaturi si la ONGFest la standul nostru, al Societatii Romane a Radioamatorilor.
Si noi aveam manifestari specifice radioamatorismului in incinta Muzeului Aviatiei, ultima fiind chiar anulata, din pacate.
Imi cer scuze ca am preluat bannerul fara sa cer un acord prealabil insa cred ca imi va fi iertata indrazneala :-)

Aici este afisat bannerul:
http://www.radioamator.eu

Aici este deschisa petitia online:
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/salveaza_muzeul_aviatiei-p61995055.html

Adrian Florescu, YO3HJV
Sus In jos
http://yo3hjv.blogspot.com
electric
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 1166
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 20 Apr 2010, 10:53

yo3hjv a scris:
Buna ziua.
Am aflat dintr-un post pe forumul nostru, al radioamatorilor, despre aceasta initiativa aberanta. M-am gandit ca putem sa dam o mana de ajutor initiativei dvs.
Am deschis o petitie online pe care putem sa o semnam si sa o trimitem catre Guvernul Romaniei.
Va invit sa o mediatizati.
Am folosit bannerul de la inceputul acestui thread pentru a afisa si pe site-urile afiliate o astfel de invitatie si, in masura in care vom avea posibilitatea, vom incerca sa prezentam o astfel de lista de semnaturi si la ONGFest la standul nostru, al Societatii Romane a Radioamatorilor.
Si noi aveam manifestari specifice radioamatorismului in incinta Muzeului Aviatiei, ultima fiind chiar anulata, din pacate.
Imi cer scuze ca am preluat bannerul fara sa cer un acord prealabil insa cred ca imi va fi iertata indrazneala :-)

Aici este afisat bannerul:
http://www.radioamator.eu

Aici este deschisa petitia online:
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/salveaza_muzeul_aviatiei-p61995055.html

Adrian Florescu, YO3HJV

Multumim mult Adi pentru implicare.cheers cheers
electric (prieten cu niki, cel ce a fost YO3GNO)
Sus In jos
yo3hjv
Airport Level
Airport Level
avatar

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/03/2010

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 20 Apr 2010, 11:00

OOOOOO!!!!
Ce surpriza placuta!
Am casetele cu seara aceea de Paste de acum niste (multi ani) de la Radio Z...
Sus In jos
http://yo3hjv.blogspot.com
mariusrex72
Airport Level
Airport Level
avatar

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 46
Localizare : Alexandria
Data de inscriere : 12/12/2009

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 20 Apr 2010, 11:19

Electric, nu te lasa amagit de respectivul comunicat. Seamana cu genul de dezmintiri care se dau cand este descoperit un spion. Toata lumea neaga, dar omul este retras pe shestache. Bine ar fi sa se retraga si acum desi vad ca o tin ca gaia matzul cu suprafata excedendara.

Sa fie limpede, asa ceva nu exista la muzeu. Acea suprafata este pt avioanele ce urmeaza a fi aduse (BAC-ul, Herculesul, MiG-23, Il-28 etc). Stau si asteapta dar, fireste, nu se gasesc banii necesari transportului lor, amenajarilor necesare pt obtinerea acreditarii ca muzeu (problema care se lalaie de ani de zile si acum s-a vazut de ce). Principiul qui prodest? este aplicabil si aici. Sunt usor de identificat "asasinii" morali ai muzeului.
Un anumit tip sus-pus tot face caz de lipsa acreditarii si tot ameninta cu trimiterea auditului. Il intreb: "De ce sunteti asa de nervos cand sunteti intrebat de muzeu?"
Ah, si "suprafata excedentara" mai este necesara si pt construirea unei bisericute pt cinstirea eroilor aviatori si pt pacea sufletelor lor.

Ce chestie domne, sa faca ANL-uri intr-o zona f scumpa a Bucurestiului. Ei zic ca se vor apuca de constructie in max 3 ani. Facem pariu ca nu vor mai fi bani si suprafata va fi trecuta in domeniul privat al primariei si apoi vanduta?

Oricum s-a muscat deja din terenul muzeului, s-a inchiriat chiar si un hangar, asa ca acel comunicat al MApN nu ma linisteste ci ma alarmeaza.

Da, stiu, respir adanc si numar pana la 5.
Sus In jos
YR-DNY
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 36
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 20 Apr 2010, 12:51

Ma declar si eu profund indignat si chiar scarbit de acest demers nesimtit al autoritatilor! Si cel mai rau ma scarbeste faptul ca interesele financiare si imobiliare trec peste orice! Nu mai zic nimic, ma abtin, sentimentele care le am pentru acei oameni sunt numai "de bine"! Evil or Very Mad
Sus In jos
electric
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 1166
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 20 Apr 2010, 13:11

mariusrex72 a scris:
Ah, si "suprafata excedentara" mai este necesara si pt construirea unei bisericute pt cinstirea eroilor aviatori si pt pacea sufletelor lor.

Corect. Am aflat, neoficial, ca exista un plan in curs pentru constructia unei bisericute de lemn (maramuresana) pt cinstirea eroilor aviatori care urmeaza a fi amplasata in curtea muzeului. din cate am auzit, bisericuta e platita din donatii iar locul a fost deja sfintit (biserica e gata mai trebuie adusa cu camionul). Se pare ca va disparea in fasa aceasta initiativa.

imi aduc aminte ca la ziua muzeului de acum o luna mi-a povestit cineva si am fost incantat, o biserica inchinata aviatorilor nu exista...

Daca aveti informatii despre acest proiect si despre finantatorii lui, cred ca ar fi bucurosi sa ni se alature si sa intrebe autoritatile despre teren...

Are careva informatii dinspre sau relatii la patriarhie sau la BoR?
Sus In jos
bonsai
Airport Level
Airport Level
avatar

Numarul mesajelor : 64
Varsta : 59
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 19/06/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 20 Apr 2010, 15:49

Salutare la toata lumea,
M-am tot gandit ca nu vroiam sa postez doar sa-mi exprim indignarea.
Eu ma ofer sa particip la orice actiune in sprijinul muzeului.
Ma tot gandesc la niste metode concrete de actiune dar pana nu se limpezesc lucrurile nu putem face mare lucru,
doar sa facem publica marsavia ce se pregateste.
Stiu un singur lucru muzeul trebuie sa traiasca, acolo sau in alta locatie sau poate langa un aeroport din Bucuresti,
nu stiu, important e sa nu dispara.

Aurel
Sus In jos
DouglasMD11
Airport Level
Airport Level


Numarul mesajelor : 72
Varsta : 24
Localizare : Vaslui
Data de inscriere : 20/03/2010

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 20 Apr 2010, 16:05

Salutare...
faptul ca acesti barbari neanderthalieni din "politica" romaneasca vor sa inchida muzeul aviatiei este un lucru de neconceput...banuiesc ca toti cei inregistrati pe acest forum o iau ca pe o ofensa personala...
sunt elev in vaslui la Liceul Mihail Kogalniceanu...probabil ca daca va fi nevoie de semnat petitii sau proteste in strada voi putea intr-un fel sau altul sa sensibilizez colegii..vreau sa spun ca sustin orice miscare de protest impotriva inchiderii muzeului...o solutie trebuie sa existe... chiar daca asta ar insemna mittinguri de protest...astept mesaje
Sus In jos
DouglasMD11
Airport Level
Airport Level


Numarul mesajelor : 72
Varsta : 24
Localizare : Vaslui
Data de inscriere : 20/03/2010

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 20 Apr 2010, 16:30

doresc sa multumesc colegului meu care a postat pe blogul lui un articol despre muzeu http://iusti.info/articole/atentat-la-cultura/
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
avatar

Numarul mesajelor : 2384
Varsta : 61
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mar 20 Apr 2010, 21:20

D13-th_electric a scris:
mariusrex72 a scris:
Ah, si "suprafata excedentara" mai este necesara si pt construirea unei bisericute pt cinstirea eroilor aviatori si pt pacea sufletelor lor.

Corect. Am aflat, neoficial, ca exista un plan in curs pentru constructia unei bisericute de lemn (maramuresana) pt cinstirea eroilor aviatori care urmeaza a fi amplasata in curtea muzeului. din cate am auzit, bisericuta e platita din donatii iar locul a fost deja sfintit (biserica e gata mai trebuie adusa cu camionul). Se pare ca va disparea in fasa aceasta initiativa.

imi aduc aminte ca la ziua muzeului de acum o luna mi-a povestit cineva si am fost incantat, o biserica inchinata aviatorilor nu exista...

Daca aveti informatii despre acest proiect si despre finantatorii lui, cred ca ar fi bucurosi sa ni se alature si sa intrebe autoritatile despre teren...

Are careva informatii dinspre sau relatii la patriarhie sau la BoR?

Exista la Academia Fortelor Aeriene de pe str. Mihai Viteazu o astfel de Biserica, tot din lemn. Acolo sunt pomeniti la toate slujbele eroii aviatori.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
Flori
Fotograf
avatar

Numarul mesajelor : 765
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/01/2009

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 21 Apr 2010, 19:00

Toti cei interesati sa participe activ la campania de salvare a muzeului sunt rugati sa imi trimita un mesaj privat aici sau un mail la flo.danciulescu@gmail.com.
Va rog sa imi dati o adresa de mail si un nr de telefon. Deasemenea, va rog sa imi spuneti si daca aveti diverse idei /posibilitati de a ajuta.
Multumesc
Flori
Sus In jos
http://www.syhaya.blogspot.com
mckingtom
Fotograf
avatar

Numarul mesajelor : 422
Varsta : 48
Localizare : Bern, Bucharest
Data de inscriere : 27/02/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Mier 21 Apr 2010, 21:37

D13-th_electric a scris:
O veste buna pe care am primit-o ieri odata cu mesajul MApN.
Acum trebuie sa vedem ce inseamna suprafață de teren excedentară din cazarma în care funcționează muzeul.

si putin offtopic, iata ca se poate ,s-a reusit oprirea unei constructii din bucuresti, actiune in care s-a implicat Asociația Salvați Bucureștiul. poate nu ar strica sa ii avem parteneri.

http://www.capital.ro/articol/constructia-unei-cladiri-de-cinci-etaje-in-zona-armeneasca-oprita-134130.html

Chestiunea cu "blocuri ANL" pe "teren excedentar" s-ar putea sa fie praf in ochii nostri. Zona respectiva este plina de constructii de birouri si se construiesc si niste blocuri de locuit care cred ca vor fi "premium". E destul pina se cedeaza acel teren excedentar si se mai si construieste ceva pe el, astfel muzeul va fi inconjurat de constructii pina vor ceda tot terenul.

Este o idee buna sa implicam si Salvati Bucurestiul, au experienta cu astfel de situatii.
Sus In jos
http://www.crisan.ro
Vizitato
VizitatorMesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Joi 22 Apr 2010, 11:47

Salutari,
In primul rand va felicit pentru acest forum, pacat nu este foarte cunoscut, dar este super.Felicitari
On Topic
Nu pot sa spun decat 3 cuvinte : CEA MAI IDIOATA CHESTIE.
Imi aduc aminte cat timp mi-am petrecut la muzeu pe vremea cand era la Aero Baneasa si pot spune cu mana pe inima ca ma simteam in largul meu.

Am postat un topic pe toata reteaua de forumuri ce apartin de StargateRomania si am pus si bannerul.
Daca mai aveti nevoie de ajutor cu altceva va rog sa imi spuneti.
Din pacate in "persoana" nu pot sa ajut ...cu toate ca mi-as dori.

O zi excelenta
Sus In jos
mckingtom
Fotograf
avatar

Numarul mesajelor : 422
Varsta : 48
Localizare : Bern, Bucharest
Data de inscriere : 27/02/2008

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Joi 22 Apr 2010, 22:03

Sus In jos
http://www.crisan.ro
yo3hjv
Airport Level
Airport Level
avatar

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/03/2010

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Joi 22 Apr 2010, 22:54

rugaminte catre admini: Puneti in partea de sus undeva clar si mare un link catre petitia online, eventual pe scroll. Am fost intrebat de cativa unde este link-ul! E mai usor sa le fac o trimitere catre Romanian Spotters si sa le indic partea de sus a site-ului decat sa le explic pe ce subiect si unde.
Este un link pe site-urile noastre, dar e bine sa fie si aici unde este intreaga poveste.
Incerc sa postez la comentarii pe diferitele site-uri trimitere catre acest forum, dar link-ul catre petitia online este dificil de gasit. La comentarii nu se primesc adrese web, din acest motiv incerc sa le ofer celor care citesc articolele o cale cat mai usoara.
Multumesc.
Sus In jos
http://yo3hjv.blogspot.com
RATus
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 34
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Vin 23 Apr 2010, 09:52

din motive tehnice ( forumul acutal nu permite ) nu putem pune decat in textul de sus link spre petitie.
Sus In jos
yo3hjv
Airport Level
Airport Level
avatar

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/03/2010

MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   Vin 23 Apr 2010, 10:54

RATus, sugerasem scroll-ul pentru ca este usor accesibil si oricine intra pe site il vede.
In varianta de acum, acel scroll trimite in interiorul site-ului; nu toti au rabdarea de a parcurge intreaga discutie. Sunt cei care au citit in presa scrisa sau in alte locuri pe net care ar dori (daca ar sti) sa se alature celor care au semnat deja si un link direct ar face mai simpla aplicarea.
Pe forumul de care ma ocup eu (www.radioamator.eu) am plasat banner sus cu trimitere direct la petitie. La un moment dat pusesem Admanagerul sa posteze la sfarsitul fiecarui subiect un mesaj cu directare la petitie.
Sus In jos
http://yo3hjv.blogspot.com
Vizitato
VizitatorMesajSubiect: Sa nu ne mai vaitam   Vin 23 Apr 2010, 13:12

Eu propun sa ne mobilizam. Sa lasam atitudinea mioritica pentru alta data, sa ne implicam si sa luptam pentru aceasta cauza umar la umar fiecare dupa puterile proprii.
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti   

Sus In jos
 
Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Arhiva :: Opreste Distrugerea Muzeului Aviatiei-
Mergi direct la: